Wat doe je na afloop van een netwerkevent?

Wat doe je na afloop van een netwerkevent?

Afgelopen donderdag was ik op het VA congres, superleuk om een aantal VA’s in het echt te spreken die ik tot nu toe alleen nog maar online had gezien.

Was je er niet bij? Ik neem je even mee…

Afwisselende sprekers, zoals Maartje Blijleven die het had over communities. Toevallig ben ik zelf de afgelopen weken met diverse VA’s in gesprek geweest die lid zijn van mijn Facebookgroep VA Connect. Wat vind je fijn aan de groep? Wat mis je? Wat kan er nog toegevoegd worden? Heb jij hier ideeën over? Laat het me weten door een e-mail te sturen.

Rowena Rousseau vertelde over genereren van een passief inkomen. Iets wat ik persoonlijk helemaal los zie staan van het VA werk. Bijvoorbeeld het verkopen van digitale producten, zoals templates via Etsy of het gebruik maken van affiliate linkjes.

Anouk Kral liet zien dat branding meer is dan een logo en standaard foto’s waarbij we allemaal achter een laptop zitten of met een kopje thee aan ons bureau. Wat wil jij uitstralen? Passen de foto’s volledig bij wie jij bent?

Leef jij al jouw volle potentieel? Wat heb jij los te laten? Welke angsten en onzekerheden? Om te groeien naar een nieuwe standaard? Dat leerde Sharona Bolander ons met een hele fijne meditatie, die ontzettend veel indruk maakte bij mijzelf en iedereen om mij heen.

Marloes Lodder had een aantal websites van VA’s uit de zaal vooraf bekeken en liet zien hoe deze, met wat simpele aanpassingen, veel aantrekkelijker werden. Belangrijkste tips: plaats een foto van jezelf in de header van je homepage en zet je prijzen op je website (is die discussie ook voor altijd opgelost). 

AI is hot 🔥. Laura van Dam vertelde over hoe we AI nu al dagelijks onbewust gebruiken en hoe we het kunnen toepassen in onze business. Welke prompts (vragen die bij bijvoorbeeld in Chat GPT kunt stelen) moet je gebruiken om een goed resultaat te krijgen?

Tot slot konden er door het publiek vragen gesteld worden aan 3 VA mentoren, Roëlla Vermeiren, Iris Treffers en Anouk Kneefel. 

En wat gebeurt er als de dag afgelopen is…

Wat ik interessant vind is dat iedereen die ik sprak het inspirerend vond en er inzichten uit had gehaald. Als ik dan doorvroeg welke inzichten, dan wisten ze dat niet zo goed.

Of ze hadden heel veel acties opgeschreven waar ze mee aan de slag gaan. Ik weet nu al dat dat niet gaat gebeuren.

Hoe kun je het beste uit zo’n dag halen?

Check je aantekeningen. Welke 3 acties kun je de komende maand uitvoeren en leveren jou het meeste op? De rest van de acties gaat op de lijst voor later. Deze blijken vaak minder briljant dan je dacht of tegen de tijd dat je ze wilt uitvoeren niet meer van toepassing.

 

Scroll naar boven