Flyers printen

Waarom flyers voor je VA bedrijf niet werken

De afgelopen dagen heb ik meerdere gesprekken gehad met VA’s die aangeven dat het vinden van klanten hun niet gemakkelijk afgaat. Herkenbaar want dit is waar het grootste deel van mijn klanten moeite mee heeft.

Als ik vervolgens vraag wat voor acties ze doen om aan klanten te komen, krijg is als antwoord “Ik heb 2x een social media post geplaatst, gereageerd op Facebook oproepen en ga flyers verspreiden”.

Heel goed, je onderneemt acties ipv te gaan zitten afwachten. Maar hoe effectief zijn deze acties? Wat had je kunnen verwachten als je er objectief naar kijkt?

Die eerste social media post deed het heel goed, alle vrienden en bekenden hebben het bericht geliked en gedeeld. En dan melden klanten zich vanzelf wel, toch? Eh…

Je was bij jouw reactie op die Facebook oproep ervan overtuigd dat jij een perfecte match zou zijn. Helaas dachten 53 andere VA’s er net zo over.

En dan over die flyers (maar liefst 3 VA’s gaven de afgelopen week aan met flyers bezig te zijn). Weet je al wie je doelgroep is? Als je niet weet wie je wilt aanspreken en waar ze behoefte aan hebben wat wil je dan op die flyers gaan zetten? En waar wil je ze gaan uitdelen/neerleggen? Komen daar wel ondernemers die een VA nodig hebben?

Inmiddels ben je een illusie armer, klanten staan echt niet in de rij voor je.

Wat je wel kunt doen om aan klanten te komen? Dat leer ik je in de 1-daagse live training Klanten vinden, verbinden & verkopen.

Jij gaat naar huis met het gevoel dat je weet hoe je potentiële klanten kunt overtuigen van jouw toegevoegde waarde, zodat ze staan te springen om met je samen te werken en graag jouw tarief betalen.

Want verkopen is niets meer dan de verbinding aangaan terwijl er kennis in je achterzak zit.

Ik ga je leren hoe jij jezelf kunt onderscheiden, jouw waarde kunt communiceren en een stabiele klantenkring kunt opbouwen.

Ik zie bijna niemand die je echt dit specifiek leert…

Tijdens deze training zullen we dieper ingaan op de strategieën en tactieken die je nodig hebt om jouw VA-bedrijf nog succesvoller te maken.

Meer info: https://www.raquellebarnhoorn.nl/vvv/
Lees je deze blog en is de link niet meer beschikbaar? Neem dan contact met me op via info@raquellebarnhoorn.nl en dan kijk ik met je mee wat jij kunt doen om ook een succesvol VA bedrijf te krijgen.

 

Scroll naar boven