VA Festival

VA Festival 2023

Kriebels in mijn buik…

Vorig jaar wilde ik dolgraag op het podium staan bij het VA Festival. Op dezelfde datum was ik, door een klant waar ik VA werkzaamheden voor deed, uitgenodigd om mee te gaan naar Ibiza 🏝️. Helaas ging dat podium daardoor niet lukken… maar Ibiza was natuurlijk ook mega gaaf!

Dit jaar had ik me voorgenomen om er wel te staan, dus toen @Talitha van de Voorde aankondigde dat zij het VA Festival dit jaar zou organiseren heb ik gelijk contact opgenomen. Superspannend en met knikkende knieën heb ik mijn enthousiaste verhaal gedeeld en na een kleine week kwam het verlossende woord. Ik sta dit jaar op het podium bij het VA Festival!

Natuurlijk vind ik dit eng, maar ook waanzinnig tof. Dat gevoel dat je in een karretje van de achtbaan zit en je dan omhoog wordt getrokken en dat je bij ieder tikje denkt “Waarom wilde ik dit ook alweer?” Totdat je vol naar beneden stort en je een geweldige adrenaline kick krijgt 🤩.

𝗠𝗶𝗷𝗻 𝗺𝗶𝘀𝘀𝗶𝗲 𝗼𝗺 𝘇𝗼𝘃𝗲𝗲𝗹 𝗺𝗼𝗴𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗩𝗔’𝘀 𝗲𝗲𝗻 𝘀𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀𝘃𝗼𝗹 𝗯𝗲𝗱𝗿𝗶𝗷𝗳 𝘁𝗲 𝗹𝗮𝘁𝗲𝗻 𝗼𝗽𝗯𝗼𝘂𝘄𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝗶𝗸 𝗱𝗮𝗮𝗿 𝘃𝗼𝗹𝗹𝗲𝗱𝗶𝗴 𝘂𝗶𝘁𝗱𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻.

Het VA/ Ondernemers Festival staat in het teken van verbondenheid!

Een echt festival met foodtrucks, drankjes en picknickbanken tussen de fruitbomen op een fantastische locatie. En natuurlijk sluiten we af met een knalfeest verzorgd door een dj. Dansen, lachen en ondertussen netwerken en kennis delen met elkaar. Het wordt een dag om nooit te vergeten!

Megatrots dat ik tussen een geweldige line-up mag staan.

Omdat ik daar spreker ben mag ik jou een cadeautje geven 🎁
Jij krijgt €15,00 korting op een dagticket, gebruik daarvoor kortingscode ‘raquelleba’

Koop hier jouw ticket: https://www.vafestival.nl/

Scroll naar boven