Ready, Set, Go

Je bent je bedrijf gestart en bent ontzettend enthousiast over wat je te bieden hebt. Je website is klaar, je visitekaartjes zijn gedrukt en je bent al een poosje bezig met posten op social media.

Je hebt wel een aantal klanten, maar het voelt alsof je moet trekken en leuren om nieuwe klanten. Het ondernemen valt je vies tegen en het is iedere maand ploeteren om omzet te creëren. Je werkt keihard maar het lukt je maar niet om je bedrijf te laten groeien. Jezelf salaris uitbetalen lukt vaak maar net. 

Ik snap waar je staat, ik herken je en voel je, want ik ben in precies dezelfde positie geweest als jij. Ik wilde heel graag groeien met mijn bedrijf maar ik wist niet hoe? 

Dit veranderde alles...

Jarenlang groeide ik wel iets in omzet, maar er was altijd net genoeg. Alles veranderde toen ik de grootser durfde te dromen en mezelf niet meer klein hield.

Ik greep kansen met beide handen aan, ging investeren (iets wat ik best spannend vond) en pakte alle onderdelen van mijn bedrijf aan. Mijn aanbod, positionering, content, sales, marketing, mindset etc. Simpelweg stap voor stap een hele goeie business bouwen. En me niet meer bezighouden met werkzaamheden die niet effectief zijn.

Daarnaast ben ik mezelf gaan omringen met een fijne groep ondernemers die me upliften. Met wie ik kan sparren, die me verder helpen.

Dit gun ik jou ook. Want je houdt jezelf echt nog veel te klein. Er is zoveel meer mogelijk.

Doelgerichte businesscoach | Raquelle Barnhorn | Je doelen behalen met een realistisch & praktisch actieplan

“De afstand tussen je dromen en de werkelijkheid heet actie”

Je merkt bijvoorbeeld dat:

Wat zit er allemaal in dit programma?

Dit krijg je allemaal

Online leeromgeving

Online modules bomvol waardevolle kennis en tools, waarmee jij de stappen gaat zetten die écht impact maken in jouw bedrijf. Praktisch, duidelijk en direct toepasbaar. Geen overwhelm. Thema’s zijn onder andere leadgeneratie, strategie, aanbod, mindset, sales & marketing.

Diverse templates

Verschillende templates die zorgen voor inzicht en groei in jouw bedrijf. Je krijgt handige tools waarmee de basis van jouw bedrijf staat als een huis. Je kunt zelf evalueren en bijsturen. Deze templates kun  je gedurende je hele ondernemers carrière blijven gebruiken.

Groepscall Q&A

Om de week een groepscall Q&A van 60 minuten via Zoom waarbij jij al jouw vragen kunt stellen en geïnspireerd kan raken door de vragen van anderen. Kun je er niet live bij zijn dan kun je vooraf je vragen naar mij sturen en behandel ik die in de Q&A. Er volgt een opname.

Whatsapp community

Een Whatsapp community waarin je met gelijkgestemde ondernemers kunt sparren en brainstormen. Elkaar accountable kunt houden zodat je de acties ook echt gaat uitvoeren en natuurlijk ook je successen kunt vieren.

Jouw investering is NU slechts 1.999 euro (excl. btw)

Of in 6 termijnen van 370 euro (excl. btw)

LET OP! De online leeromgeving is momenteel nog niet live.
De verwachting is dat deze half maart live komt. Zodra deze live staat krijg je vanaf dat moment 6 maanden toegang.

Reviews

Veelgestelde vragen

Druk op de knop om je aan te melden voor dit programma en binnen enkele minuten heb je de toegang tot het programma in je inbox. Let op, dit is een nieuw programma en start vanaf maart 2024.

Je, je kunt gelijk beginnen.

Om de week is er een groepscall Q&A van 60 minuten via Zoom waarbij jij al jouw vragen kunt stellen. Met uitzondering van de zomervakantie, dan zal er 4 weken geen Q&A zijn. Kun je er niet live bij zijn dan kun je vooraf je vragen naar mij sturen en behandel ik die in de Q&A. Er volgt een opname.

Nee, er zijn opnames beschikbaar. Natuurlijk hopen we dat je LIVE aanwezig bent en direct meedoet, maar als je niet kunt, dan kun je de opname in de online leeromgeving terugkijken.

Dat je commitment toont door bij de Q&A’s aanwezig te zijn.  En aan de slag gaat met de acties die we tijdens de calls bespreken.
Dat je de modules uit de online leeromgeving bekijkt die voor jou van toepassing zijn en de kennis implementeert in jouw bedrijf.
Dat je een bijdrage levert aan de Whatsapp community.
Blokkeer iedere week tijd in je agenda om actief aan je bedrijf te werken.

Het programma duurt 6 maanden. Ik mag hopen dat je af en toe op vakantie gaat. 6 maanden is genoeg tijd om alle kennis tot je te nemen en in je bedrijf toe te passen. De video’s kun je in je eigen tempo bekijken. Van de Q&A’s worden de opnames in de online leeromgeving geplaatst zodat je de replay kunt kijken als je niet live aanwezig kunt zijn. Je kunt vooraf je vraag indienen zodat deze wel behandeld kan worden.

Ja, je kunt ook in 6 termijn van € 370,- excl. BTW. 

Een stabiele business bouwen kan niet in een paar weken. Om resultaten te behalen is tijd nodig. Om kennis te implementeren is commitment nodig en accountability. 

Je hebt 6 maanden toegang tot de video’s. Dus dat half jaar heb je voldoende tijd om alle video’s meerdere keren te bekijken.
Ik ga ervan uit dat je meedoet omdat je niet langer kunt wachten om een succes van jouw bedrijf te maken.

Ik snap het, maar het is nooit de juiste tijd. De vraag is natuurlijk niet of je geen tijd hebt…maar of je echt je bedrijf wilt laten groeien.. als je te druk bent om eraan te bouwen? Als je wacht tot je tijd over hebt, dan komt die verandering er nooit. Wat kost het je dat je wel dagelijks hard aan het werk bent, maar niet toch niet verder komt?

 

Dit programma is voor ondernemers die echt stappen willen maken, maar niet weten hoe. Jij wilt meer omzet creëren met je bedrijf en je hebt genoeg motivatie om een succes van je bedrijf te maken. Jij bent bereid om het anders te doen. Je staat open om out of the box te denken en wilt graag leren hoe jij je business kunt laten groeien. Dit programma is voor ondernemers die maar niet verder komen en niet weten hoe ze een online business kunnen opzetten.

Voor ondernemers die hun bedrijf zien als een hobby, die niet willen groeien en geen grote ambities hebben.

Heb je nog vragen?

Weet je niet zeker of dit programma geschikt is voor jou? Vraag dan hieronder een gratis matchcall aan. In deze call kijken we samen waar je nu staat, waar jouw kansen liggen, waar je naar toe wilt en hoe we daar kunnen komen. We maken kennis met elkaar en kijken of dit programma de juiste keuze is.

Scroll naar boven