Doelgerichte businesscoach | Raquelle Barnhorn | Je doelen behalen met een realistisch & praktisch actieplan

Over Raquelle

Ik droomde van een eigen bedrijf. Iets wat op zich niet vanzelfsprekend is want ik kom helemaal niet uit een ondernemersgezin. Eindelijk alles op mijn eigen manier doen, met de fijnste klanten werken en vrij nemen op een moment dat ik daar zin in heb.

De realiteit was echter anders. Ik stapte iedere dag op de metro op weg naar mijn baan in loondienst. Een baan die mij stikongelukkig maakte, absoluut niet wat ik de rest van mijn leven wilde doen maar de druk van een hypotheek, een gezin en andere vaste lasten maakten dat ik toch nog lang voor de veiligheid koos en mijn droom steeds voor me uit schoof.

Tot dat moment waarop ik een webinar volgde en erachter kwam dat mijn werkgeluk van invloed was op alle andere gebieden in mijn leven waardoor ik dacht ‘en nou ben ik er helemaal klaar mee’. Ik zegde mijn baan op, liet de veiligheid achter me en ging mijn droom achterna. Engste en beste besluit ooit.

“De afstand tussen je dromen en de werkelijkheid heet actie”

"De keuze voor het ondernemerschap was niet gelijk een droom met een happy ending"

Het was niet gelijk een droom met een happy ending.

Ik was gestart als Virtual Assistant en was werkzaam op het gebied van online marketing. Ik zat binnen no time vol met klanten. Alleen was de uitvoerende kant van de werkzaamheden niet waar ik gelukkig van werd.

Het sparren met ondernemers om ze laten groeien met hun bedrijf en ze echt stappen te laten zetten was hetgeen waar ik enthousiast van werd. Ik kreeg bovendien veel vragen van andere ondernemers hoe ik bepaalde zaken in mijn bedrijf had aangepakt.

Ik zag welke resultaten ze behaalden met mijn begeleiding en heb daarom besloten om ondernemers te gaan coachen. Veel ondernemers zijn kneitergoed hun vak, maar een eigen bedrijf runnen is iets anders. Er komt best veel op je af.

Inmiddels ben ik 5 jaar ondernemer en heb ik een waanzinnig bedrijf waarin ik dienstverlenende ondernemers leer hoe zij ook een succesvol bedrijf kunnen bouwen. Ik word superblij van het doorgeven van mijn kennis, werk met de allerleukste klanten en het mooiste is, mijn werk voelt niet eens als werken.

Mijn droom is werkelijkheid geworden.

Mijn visie op ondernemen: houd het simpel

Ondernemen is niet moeilijk toch wordt het vaak onnodig ingewikkeld gemaakt. Die complexiteit is niet nodig, maak keuzes, ga het doen en het wordt vanzelf gemakkelijk. Ieder groot succes is begonnen met een eerste kleine stap. Maar die stap is hoe dan ook: DOEN.

Wat je over mij moet weten:

Ik ben vrij direct. Sommigen noemen het bot of confronterend, ik noem het liever eerlijk en recht door zee. Heb een hekel aan smoesjes en excuses, want die zijn er om niet in de actiestand te komen. Verschuil jij je daarachter? Dan ben ik misschien niet de juiste coach voor jou. Daarnaast ben ik enorm ambitieus, enthousiast en vrolijk, zie waar kansen liggen en maak dingen niet onnodig ingewikkeld.

Doelgerichte businesscoach | Raquelle Barnhorn | Je doelen behalen met een realistisch & praktisch actieplan

Get to know me!

Denk je als je dit hebt gelezen; volgens mij zijn we een match? En kun je hulp gebruiken om je business succesvoller te maken? Boek dan hier een matchcall.

Scroll naar boven