Doelgerichte businesscoach | Doelgericht ondernemen

Let's go!

Grow & Go

Jij bent dienstverlener en bent je bedrijf begonnen vanuit een innerlijke drive, een passie om problemen op te lossen en verlangens te vervullen.

En laten we eerlijk zijn, je weet dat wat je doet werkt!

Je hebt een maandomzet tussen de € 0 en € 3.000 afhankelijk van hoe hard je eraan trekt.

Je mag niet klagen, je bedrijf draait redelijk, maar je hebt meer ambitie en voelt het aan alles: er is zoveel meer mogelijk. Je wilt meer, bent klaar voor meer omzet, meer groei, meer vrijheid en meer fun.

Maar je hebt het gevoel dat je vastzit. Je weet niet hoe je de volgende stap moet zetten. Je hebt gewoon iemand nodig die jou helpt om je ambitie te verwezenlijken, maar dan wel op jouw manier.

"Step forward into growth or
step back into safety"

Je wilt graag next level met je bedrijf,
maar hoe dan?

De basis van je bedrijf staat nog niet helemaal lekker, je komt niet verder, het voelt allemaal een beetje stroperig. Je ziet zelf niet alle mogelijkheden om slimmer te werken. Je wilt graag die Big Leap maken waarvan je weet dat het mogelijk is. 

Je hebt al heel veel tijd, energie en geld in je bedrijf geïnvesteerd. Alleen draai je nu al een tijdje dezelfde omzet, je omzet groeit nauwelijks. Je wilt wel groeien maar loopt vast op de ‘hoe dan’ vraag en hebt hulp nodig. Je weet dat het anders kan maar je hebt geen idee welke stap eerst en wat dan anders kan. 

En als je dan ’s avonds op de bank neerploft om lekker te Netflixen ben je intussen nog door je social media aan het scrollen, op zoek naar potentiële klanten. Het gevolg: je ontspant niet. Je bent in je hoofd bezig wat je de volgende dag zal antwoorden en dat kost je enorm veel energie. Je staat altijd aan en hebt nooit even een momentje rust. De balans tussen werk en privé is ver te zoeken.

Je hebt verschillende vormen van marketing geprobeerd, maar je hebt geen goed doordacht plan en als je heel eerlijk bent moet je toegeven dat je eigenlijk maar wat doet. Als je het idee hebt dat het niet lijkt te werken switch je weer naar het volgende. En zo gaat het al een tijdje. 

Je bent niet zo zeer op zoek naar kennis, een stappenplan of een online programma.

Je wilt een coach die met jou meeloopt in je ontwikkeling en groei. Die gelijkwaardig is aan jou en die er is vóór jou.

Je hebt behoefte aan visie en sturing, iemand die je helpt met focus houden, een sparringpartner die je spiegelt, liefdevol confronteert met je eigen bullshit omdat je dat soms nodig hebt. Iemand die je accountable houdt en je een schop onder je kont geeft als je niet in actie komt.

Here I am!

En dan?

We starten met wat er al is. Hoe ziet jouw bedrijf en je leven er nu uit en hoe zou je dat het allerliefste willen? Wat vind je de leukste dingen om te doen in je bedrijf? Is dat werken met groepen, 1-op-1 coaching of het creëren van online diensten? Wat heb je nu in je aanbod zitten? Komt dat overeen met je droomplaatje? Welke vormen van marketing passen bij jou? Ik geloof niet in one size fits all. We gaan uitzoeken wat jou gemakkelijk afgaat zodat je dit consistent blijft volhouden zonder dat dit het laatste actiepunt van je agenda wordt en je het gaat uitstellen.

We maken samen een persoonlijk plan waarbij we jouw doelen, strategie en planning onder de loep nemen. We nemen de tijd om te evalueren waar je nu staat en stellen ambitieuze plannen op voor de toekomst. Met mijn begeleiding zul je jouw strategie effectief vormgeven en een duidelijk en overzichtelijk actieplan creëren. Een plan waardoor je weet waarvoor je het doet en hoe je het gaat doen. Geen Quick fix, maar je leert een duurzame en effectieve manier van ondernemen.

Let’s go.

In dit traject gaan we samen aan de slag met de volgende onderwerpen

Doelgericht ondernemen

“Be scared and do it anyway”

Dit programma is voor jou als je

Dit programma is voor de ondernemer die klaar is voor meer omzet, meer groei, meer vrijheid en meer fun.

Met 1-op-1 coaching krijg je écht persoonlijke aandacht die op jouw situatie is gericht. Het gaat namelijk niet om de kennis die krijgt, het gaat erom dat je dit op dagelijkse basis gaat toepassen en implementeert in je bedrijf. Ik zet je in de actiestand waardoor je stappen gaat zetten in je onderneming. Ook help ik je als je vastloopt, samen zorgen we dat je resultaten gaat behalen.

Wat zit er allemaal in dit programma?

4 maanden support

Iedere 3 weken een 1-op-1 coachcall van 1 uur

Online leeromgeving met al mijn trainingen

1-op-1 Whatsapp Support

Praktische informatie

Jouw investering is NU slechts 3333 euro excl. btw

Veelgestelde vragen

Dat je commitment toont door iedere maand een coachcall te boeken en aan de slag te gaan met de acties die we tijdens de calls bespreken.
Indien nodig de modules van de video bibliotheek bekijkt en de kennis implementeert in jouw bedrijf.
Dat je jouw vragen stelt via Whatsapp.
Blokkeer tijd in je agenda om actief aan je bedrijf te werken.

Het programma duurt 4 maanden. Ik mag hopen dat je af en toe op vakantie gaat. 4 maanden is genoeg tijd om alle kennis tot je te nemen en in je bedrijf toe te passen. De videos kun je in je eigen tempo bekijken. De coachcalls plannen we om de vakanties heen.

Ja, je kunt ook in 4 termijnen van 860 euro excl. BTW of in 6 termijnen van 590 euro excl. BTW betalen.

Je hebt 4 maanden toegang tot de video’s. Dus je hebt voldoende tijd om alle video’s meerdere keren te bekijken.

Ik ga ervan uit dat je meedoet omdat je niet langer kunt wachten om een succes van jouw bedrijf te maken.

We starten met een kick-off en daarna zijn er 6 coachcalls (om de 3 weken) Totaal zijn er 7 sessies.

Dit programma is voor ondernemers die al een tijdje bezig zijn.  Jij bent bereid om het anders te doen, om all-in te gaan. Je durft bold moves te maken en wilt graag leren hoe jij je business kunt laten groeien.

Ik snap het, maar het is nooit de juiste tijd. De vraag is natuurlijk niet of je geen tijd hebt…maar of je echt je bedrijf wilt laten groeien.. als je te druk bent om eraan te bouwen? Als je wacht tot je tijd over hebt, dan komt die verandering er nooit. Wat kost het je dat je wel dagelijks hard aan het werk bent, maar niet toch niet verder komt?

 

Are you ready for this?

Interesse? Vraag dan hieronder een gratis matchcall aan. In deze call kijken we samen waar je nu staat, waar jouw kansen liggen, waar je naar toe wilt en hoe we daar kunnen komen. We maken kennis met elkaar en kijken of dit traject de juiste keuze is.

Scroll naar boven