Doelgerichte businesscoach | Doelgericht ondernemen

Let's do this!

Groei Programma

Je bent Virtual Assistant, bent superenthousiast en hebt grootse plannen om jouw bedrijf succesvol te maken.

Soms ben je onzeker omdat je toch niet zo gemakkelijk aan klanten komt als je gedacht had. En je voelt je overweldigd door alles wat er bij het ondernemen komt kijken.

Je weet niet goed welke stappen je moet zetten, waardoor je stil blijft staan. Het ontbreekt je simpelweg aan een concreet plan.

"Ik ben ook VA geweest dus weet waarover ik praat"

Dit traject is jou op het lijf geschreven, wanneer jij...

Doelgericht ondernemen

“Maak een
vliegende start”

Hoe zou het zijn als je:

Het Groei programma is voor de Virtual Assistant die wil groeien met haar bedrijf.

Ik vind dat je het beste resultaat behaalt als je 1-op-1 geholpen wordt zodat je écht persoonlijke aandacht krijgt die op jouw situatie is gericht. Ik houd je accountable (geef je desnoods een schop onder je kont) en zet je in de actiestand waardoor je stappen gaat zetten in je onderneming. Ook help ik je als je vastloopt, samen zorgen we dat je resultaten gaat behalen.

90% van de deelnemers heeft
binnen 3 maanden nieuwe klanten

Wat zit er allemaal in dit programma?

1-op-1 begeleiding.

Online via Zoom.

Kick-off van 1 uur.

6 individuele coachcalls van 60 minuten.

Onbeperkt
e-mail en dm support.

Praktische informatie

Wat zit er allemaal in dit programma:

Wat is het resultaat van dit programma?

Jouw investering is NU slechts € 1.999,- (excl.btw)

Veelgestelde vragen

Dat je iedere 2 weken een coachsessie inplant. Voor de voorgang van het programma is het belangrijk dat we elkaar iedere twee weken spreken.

Je zult huiswerkopdrachten krijgen, houd rekening met ongeveer een dagdeel per week. Zet die tijd ook alvast in je agenda.

Ja, juist. Ik heb mijn website wel 5x moeten ombouwen omdat ik maar wat deed. Jij hoeft deze beginnersfouten niet te maken en kan gelijk gebruik maken van mijn kennis.

Als je tot hier hebt gelezen, heb je waarschijnlijk nog te weinig klanten en te weinig omzet. Dan staat de basis van je bedrijf nog niet goed en moet er wat veranderen. Dan is dit traject perfect voor jou.

 

Ja, je kunt ook in 3 termijnen van € 725,00 excl. BTW betalen.

Ik snap het, maar het is nooit de juiste tijd. Wat kost het je dat je wel dagelijks hard aan het werk bent, maar niet voldoende klanten hebt? Wat kost dat je in tijd? Het kan zijn dat je het nu niet kan, maar kun je het je financieel permitteren om uit te stellen? 

Scroll naar boven