De bewezen formule om als VA binnen 6 maanden vol te zitten met klanten

E-book:

De bewezen formule om als VA binnen 6 maanden vol te zitten met klanten

Binnen 6 maanden vol zitten met klanten? Dat kan écht, ik deed het. Hoe? Dat leer ik je in dit e-book, met praktische tips die je dagelijks kunt toepassen. Zodat ook jij jouw doelen kunt bereiken met jouw VA bedrijf.

Download de ‘De bewezen formule om als VA binnen 6 maanden vol te zitten met klanten’

Van € 17,- voor € 7,-

"Één ding wist ik zeker: Mijn bedrijf opgeven was geen optie omdat ik dit zo graag wilde."

Toen ik begon dacht ik regelmatig dat het ondernemerschap niet voor mij was weggelegd. Zelf ben ik 4,5 jaar VA geweest waarin ik zeker 2 jaar heb gestruggeld om aan klanten te komen. Mijn financiële buffer was bijna op. Ik investeerde in algemene business coaches die me hielpen bij mijn aanbod, strategie, maar me echt coachen op acties die geld opleverden? Nee, het waren steeds algemene tips.

Ondertussen ging er meer geld uit dan dat erin kwam. Ik lag ’s nachts wakker van de zorgen en ik zat stiekem alweer op vacaturesites te scrollen. Maar ik wilde helemaal niet terug in loondienst! 

Één ding wist ik zeker: Mijn bedrijf opgeven was geen optie omdat ik dit zo graag wilde.

Kneitergoed zijn in het VA werk was niet genoeg. Dat was frusterend. Hoe kon het dat het bij andere VA’s wel lukte, en bij mij niet? Dus ben ik gaan uitzoeken wat ik nog niet goed deed, me gaan verdiepen in hoe de succesvolle VA’s het deden en hoe ik wel aan klanten kon komen. Het resultaat? Binnen 6 maanden zat ik vol met klanten.

Ik heb het voor jou uitgetest, zodat jij het niet meer 2 jaar lang hoeft te proberen, maar in 1 keer weet wat werkt. Dit e-book is speciaal voor VA’s.

Ebook bewezen formule mock-up

Voor meer klanten hoef je niet te reageren op Facebook oproepen waarbij je de 48ste reactie bent.

Het was helemaal niet moeilijk, ik moest het alleen veel slimmer en efficiënter aanpakken. Met een duidelijk plan in plaats van maar wat doen en af en toe een post op social media plaatsen.

Wil jij meer klanten? Kom dan nu in actie

Alleen dit e-book downloaden is natuurlijk niet genoeg. Ik reken erop dat je echt aan de slag gaat met de tips uit het e-book. Want zonder actie lukt het niet. Wil jij meer klanten? Kom dan nu in actie en laat mij je nu meteen helpen voor een no-brainer prijs van € 7,-

Met dit e-book leer je:

Waar wacht je nog op? Download ‘De bewezen formule om als VA binnen 6 maanden vol te zitten met klanten‘ en start vandaag nog met het aantrekken van de klanten die jouw VA-business verdient.

Disclaimer: Het lezen van het e-book en het toepassen ervan kan ervoor zorgen dat je vol zit met klanten 🙂 

Veelgestelde vragen

Als je hebt afgerekend ontvang je binnen 5 minuten een e-mail met het e-book. Zie je geen mailtje? Check dan even je spam!

Nou, heel eerlijk.. Dat heeft meerdere redenen. Ten eerste omdat ik mijn kennis graag deel. Ik heb al bij veel VA’s het verschil mogen zien in hun bedrijf én in hunzelf voor en nadat ze echt met deze tips aan de slag zijn gegaan en dat gun ik iedereen!

En ten tweede omdat ik de kennis toch al heb en blijf aanvullen. Die uren research doen, uitzoeken en keer op keer testen zijn al voorbij. Dus waarom zou ik het niet voor een lage prijs delen met anderen? 

Ik geniet zo van het verschil zien in de ondernemers die ik heb mogen helpen, dat ik daar graag meer van zie. En hoe kan dat nu beter dan mijn bewezen methode met meer mensen delen door een betaalbaar e-book op de markt te brengen?

Als jij een virtual professional bent (bijvoorbeeld, copywriter, vertaler of projectondersteuner) en nog te weinig klanten hebt dan gaat dit e-book jou daarbij helpen.

Dat risico is er natuurlijk altijd. Ik reken erop dat je deze tips waardevol vindt en er mee aan de slag gaat (ze werken namelijk écht). Daar ligt de crux, alleen lezen, dat levert geen geld op. Zo werkt het niet.

Scroll naar boven