Offline netwerkmiddag

Let's Connect

Op deze middag staat verbinding maken centraal en wordt je geïnspireerd door Eline, Raquelle en andere VA’s.

We gaan lachen, netwerken en kennis delen met elkaar. We kletsen over alles wat met dit mooie vak te maken heeft. Delen gouden tips die iedere VA zou moeten weten. Gaan aan de slag met jouw unieke talenten. Ook deel je jouw obstakels en wat jij nog wilt leren.

Je pakt jouw podium. Gaat een beetje uit je comfortzone, omdat daar de meeste groei zit.

Geloof me: dit wil je niet missen!

Datum: vrijdag 23 juni
Tijd: 15.00 – 18.00 uur 
Locatie: Restaurant Pavarotti, Weigelia 32 in Leidschendam
Prijs: € 55,- excl. btw (incl. 
hapjes en onbeperkte drankjes)

Onder de deelnemers wordt een gratis coach sessie verloot van Eline en een coach sessie van Raquelle

Wie is Eline Hartgers?

Eline Hartgers

Ik ben sinds 2019 gestart met mijn eigen onderneming. Ik ben gestart als VA, doorgegroeid naar OBM en vervolgens mijn eigen droom achterna gegaan en ben nu gecertificeerd NLP coach & trainer.

Met heel mijn hart help en inspireer ik andere ondernemers om bewust naar zichzelf te kijken. Je zelf nog beter leren kennen, met al je kwaliteiten en fuck ups, met helpende en niet helpende overtuigingen, met jouw strategieën en je successen en daardoor bewust anders kunnen kiezen.

Ik ben ervan overtuigd dat jij jouw belangrijkste bezit bent, ook in je bedrijf dus wil je stappen zetten met je business, dan begint het bij jou! 💋

Meer lezen over Eline? Check haar website.

Wie is Raquelle Barnhoorn?

Ik ben 4,5 jaar geleden naast mijn baan in loondienst als VA begonnen. Na een tijdje merkte ik dat ik minder blij werd van de uitvoerende werkzaamheden en zag vooral waar ondernemers kansen lieten liggen. Ook kreeg vragen van andere VA’s hoe ik bepaalde zaken had aangepakt.

Daarom heb ik besloten om vanaf 2021 mijn business om te gooien en andere VA’s verder te gaan helpen als businesscoach. Veel VA’s zijn kneitergoed in het ondersteunen, maar een eigen bedrijf runnen is iets anders. Er komt best veel op je af.

Ik sta bekend om mijn praktische en directe aanpak. Eerlijk & rechtdoorzee. Meer weten? Check de ‘over mij pagina’ 

Raquelle Barnhoorn
Netwerkborrel

"Verbinding"

Wat gaan we doen?

Scroll naar boven